Logo del centre cívic

Perfil d'usuari

Dades personals

Any    Mes    Dia  

Seguretat

Tractament de dades

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (dins el fitxer Gestió i ús d’equipaments, locals i espais municipals) ) per a la gestió de les activitats del centre cívic a les que participa com a inscrit.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i sobre protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades.

Les seves dades restaran en actiu fins que sol·liciteu la baixa de les mateixes.

Condicions generals

Texte de les condicions generals L’accés al nostre intranet li permet realitzar les funcions esmentades. En el cas que vostè s’inscrigui en un taller, vostè està realitzant un contracte on line. Les gestions realitzades es fan en llengua catalana i s’entenen realitzades en el nostre domicili social, implicant l'acceptació de les condicions generals. Identificació del centre El centre està gestionat per la Tasca, serveis d'animació SL, domiciliat al carrer Berlín, 39 08014 Barcelona. Telèfon: 932114973 E-mail de contacte: tasca@tasca.cat Procés d’Inscripció PRIMER: Abans d'iniciar el procés de compra vostè ha d'haver registrat les seves dades personals en el formulari de registrar o estar loguejat. Vostè és responsable de la contrasenya generada i de la seva custòdia. SEGON: En disposar vostè d'un login i password vostè ja pot procedir a accedir al Intranet on podrà modificar les dades abans de fer la inscripció al taller i fer diferents tràmits. TERCER: Un cop feta la inscripció al taller, se li genera un rebut de forma automàtica. Altres informacions Vostè pot sol·licitar fulls de reclamacions en el nostre domicili social i on line en el correu electrònic de contacte. Aquest document on line romandrà en el nostre sistema i serà accessible si vostè ho demana. El preu de la inscripció inclou l’IVA. La interpretació d'aquestes clàusules es sotmet als tribunals de la jurisdicció de Barcelona. Els cursos i tallers son trimestrals i els preus corresponen a la totalitat del trimestre, tret que s'especifiqui el contrari

Vols rebre informació?Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió:
TASCA Projectes (B59533190) | Carrer Democràcia 5, 2on 1a 08018 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC PARC SANDARU

Buenaventura Muñoz, 21
08018 Barcelona
933090635
info@ccparcsandaru.cat

Logo Miram Cloud