Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Idiomes)

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

COVID-19

  • Per als cursos on fem us de màrfegues o material d'us personal el centre no en podrà cedir , cada usuari/a haurà de portar el seu material de casa.
  • En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equpament) aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.
  •  

    Suplement per al material

    Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe, en cas contrari la inscripció quedarà anul·lada automàticament.

    Tarifes reduïdes

    Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

    CONDICIONS DE RESERVA D’ENTRADES

    • El centre es reserva el dret d’anul·lar l’espectacle si es donen causes, alienes a l’organització, que impedeixen fer l’espectacle.
    • L’organització es reserva el dret a modificar el programa de les activitats i els horaris
    • Esta totalment prohibit fer fotografies amb flaix així com  filmar o fer qualsevol tipus d’enregistrament de l’espectacle sense autorització prèvia.
    • Esta prohibida l’entrada al recinte amb qualsevol objecte que l’organització consideri perillós.
    • Un cop començat l’espectacle no es podrà entrar a la sala excepte si l’organització ho aprova.
    • No es permet menjar, beure o fumar ni l’ús de telèfons mòbils  dins de la sala.
       

    Xarxa de Centres Cívics

    Logo del grup
    Ajuntament de Barcelona

    Gestió:
    TASCA Projectes (B59533190) | Carrer Democràcia 5, 2on 1a 08018 Barcelona
    tasca@tasca.cat

    Centre Cívic
    CENTRE CÍVIC PARC SANDARU

    Buenaventura Muñoz, 21
    08018 Barcelona
    933090635
    info@ccparcsandaru.cat

    Logo Miram Cloud