Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES SANDARU)

Novetat!!
ESCÈNIC presenta: "Jo sóc la Fúria" de la Cia. del Corb
Logo de l'activitat ESCÈNIC presenta:

Dimarts 9 de març de 19 a 20 h

9 de març de 2021

Espai: Sala Sandaru

SINOPSI

Una jove psiquiatra visita el seu pacient; un esquizofrènic que pateix, a més, d’un acusat síndrome de l’heroi.

Porta temps internat sense que ningú hagi pogut  trencar les muralles del seu deliri. Ell afirma ser un vigilant, un justicier, un cavaller en un món ofegat per la maldat. I, no obstant, ha fet prova d’una violència i salvatgisme que han dut al seu confinament en un sanatori de màxima seguretat.

Tot el que rodeja l’home és un misteri però la seva personalitat és tan forta, tan magnètica, les seves paraules tan inspiradores...

La jove doctora es capbussarà dins l’esquerdada ment del pacient mentre mira de rescatar-lo de la seva psicosi.

Però, és bogeria alçar-se ferm contra les forces del mal? És deliri veure el món com un abocador governat per escòria sense escrúpols, on els innocents pateixen horrors indescriptibles?

És criminal dir prou i tornar l’empenta? Depredar els depredadors?


FITXA ARTÍSTICA

Direcció i Dramatúrgia: Marcel Clement

Espai sonor: Xavi Quero

Moviment: Victòria Boixadera

Repartiment: Christian Paretas, Anna Mestre

Ajudant de direcció: Victòria Boixadera

Disseny de Llums: Cia. del corb

Disseny d’espai i vestuari: Cia. del corb

Disseny gràfic: Adrià Losa

Premsa i comunicació: Cia. del corb

Producció executiva: Victòria Boixadera

Agraïments: Roberto Fratini, Toñi Garvin

Una co-producció de la Cia. del corb i Eòlia.

Amb la col·laboració de: Eòlia (Escola Superior d’Art Dramàtic)

Reserva d'entrades a partir del dimarts 2 de març

15 MINUTS ABANS DE L'ESPECTACLE S'ALLIBERARAN LES RESERVES QUE NO HAGIN RECOLLIT LA SEVA ENTRADA

Preu: Gratuït

Dimarts
09/03/2021
Novetat!!
ESCÈNIC presenta: "Amy and the orphans" de la Cia. La niña bonita (BDC)
Logo de l'activitat ESCÈNIC presenta:

Dimecres de 19 h a 20.30h

14 d'abril de 2021

Espai: Sala Sandaru

SINOPSI

Qui és més orfe: qui ha perdut el pare o qui no ha sabut trobar mai els seus sentiments? Qui és més orfe: qui abandona o qui és abandonat? L’Amy és abandonada, una altra cosa és que se senti orfe. L’Amy no és exactament igual que els altres, però no li fa cap falta. Pateix la síndrome de Down, i aquesta és la raó per la qual els seus pares la van abandonar en un centre, una pràctica que era habitual als Estats Units de la dècada dels anys setanta. Ara, molts anys després, els seus germans, que mai se n’han ocupat ni se n’han preocupat, la van a visitar perquè se senten obligats a comunicar-li que és orfe (com si alguna vegada no ho hagués estat, com si els seus pares s’haguessin comportat com uns pares han de comportar-se) però en el viatge en cotxe que emprenen tots tres, juntament amb la cuidadora de l’Amy, cap al karaoke on s’ha de celebrar el funeral del pare, els germans aniran descobrint que no és l’Amy qui necessita la seva ajuda, que potser són ells els que no han après a viure, a acceptar tot allò que la vida els hi ha regalat ni tot allò que els ha pres. Amy (and the orphans) és una peça que es va estrenar a l’off Broadway fa poc més d’un parell d’anys, una peça que va néixer de la necessitat de la dramaturga Lindsey Ferrentino d’explicar-se com pot ser que la seva família s’hagués comportat amb la seva tieta exactament igual que ho fa la família de l’Amy: abandonant-la en un centre per la seva síndrome de Down. La companyia La Niña Bonita va aconseguir els drets de la peça i ha seguit les regles que l’autora imposa a totes les companyies que la volen representar: el paper de l’Amy ha d’estar encarnat per una persona que pateixi la seva mateixa síndrome, una actriu que aquí, a Barcelona, és l’Odile Fernández; amb ella, interpretant la cuidadora, els germans i els pares (que apareixen en un flashback), Roser Batalla, Herminio Avilés, Lorea Uresberueta i Neus Suñé i Xavi Àlvarez, qui, a més, són els directors del muntatge. La companyia La Niña Bonita, que va ser resident a la Sala Versus Glòries, també ha pujat als escenaris El Camp, de Martin Crimp, i Montag 451, que van treballar a partir de Fahrenheit 451, de Ray Bradbury.

FITXA ARTÍSTICA

De Lindsey Ferrentino, amb Odile Fernández, acompanyada de Roser Batalla, Herminio Avilés, Neus Suñé, Lorea Uresberueta i Xavi Alvarez. Direcció de Xavi Alvarez, disseny de llums de Ganecha Gil, prod i comunicació Anna Prats, fotos de Laia Prats

Circuit estable d’espectacles professionals i programa de creació de projectes artístics comunitaris impulsat per l’ICUB.

Més informació a http://lameva.barcelona.cat/districtecultural

RESERVA D'ENTRADES A PARTIR DE DILLUNS 5 D'ABRIL

15 MINUTS ABANS DE L'ESPECTACLE S'ALLIBERARAN LES RESERVES QUE NO HAGIN RECOLLIT LA SEVA ENTRADA

Edat: A partir de 8 anys

On: Sala Sandaru

Preu: Gratuït

Preu: Gratuït

Dimecres
14/04/2021
Novetat!!
ESCÈNIC presenta: "42.195" dirigida per Lali Álvarez
Logo de l'activitat ESCÈNIC presenta:

Diumenge 14 de març de 19 h a 20 h

Espai: Sala Sandaru

SINOPSI: Quan la porta del teatre es tanca és com quan sona el tret de sortida d'una cursa. 12 d'octubre de 2019, estem a the Prater, el pulmó verd de Viena, el maratonista de Kènia Eliud Kipchoge està a punt de batre un rècord que semblava impossible: córrer la distància de la Marató en menys de 2 hores. Un repte patrocinat per Nike i la petroquímica Ineos. Perquè les empreses dediquen quantitats tant grans de diners a promocionar l'esport? Perquè correm? Què és l'èxit? Què s'amaga darrere d'aquesta carrera? Seriem capaços de fer una Marató? I a tu... què et fa vibrar? FITXA ARTÍSTICA: Creació col·lectiva i intèrprets: Katia Coser Gerard de Diego Marc Giraldes Andrea Grau Jaume Minguell Nina Pomodoro Selene Quiquero Gemma Ribalta Jan Zawisza Direcció: Lali Álvarez Una producció d'Eòlia i+D. Mostra d'Intèrprets Emergents 2021

Preu: Gratuït

Novetat!!
ESCÈNIC presenta: "Instrucciones para entender el amor" de Cia. Noyo Colectivo
Logo de l'activitat ESCÈNIC presenta:

Divendres 12 de març de a les 19 h

Espai: Sala Sandaru

Dues actrius i un concepte #elamorcaca. A propòsit de grans clàssics que ressonen amb força de manera molt dionisíaca. Les protagonistes d’aquesta història naveguen de manera divertida, ràpida i molt necessària per un text original que parla de l’amor abans i després de viure’l.

L’òpera prima de Fran Lahera, es presenta com una comèdia no tan comèdia on sentir-se identificadx. Una reflexió amb la qual l’espectador s’emportarà a casa més que una resposta.

FITXA ARTÍSTICA

Autor: Fran Lahera

Direcció: Fran Lahera

Actrius: Virgínia Lahera i Jeni Abadia

Producció: Marcos Castellano

Escenografia: NOYO Colectivo

Projeccions: NOYO Col·lectivo

Espectacle en castellà

Durada 60 minuts

Edat: Recomanat a partir de 16 anys

TAQUILLA INVERSA

Preu: Gratuït

  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

COVID-19

 • Per als cursos on fem us de màrfegues o material d'us personal el centre no en podrà cedir , cada usuari/a haurà de portar el seu material de casa.
 • En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equpament) aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.
 •  

  Suplement per al material

  Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe, en cas contrari la inscripció quedarà anul·lada automàticament.

  Tarifes reduïdes

  Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

  CONDICIONS DE RESERVA D’ENTRADES

  • El centre es reserva el dret d’anul·lar l’espectacle si es donen causes, alienes a l’organització, que impedeixen fer l’espectacle.
  • L’organització es reserva el dret a modificar el programa de les activitats i els horaris
  • Esta totalment prohibit fer fotografies amb flaix així com  filmar o fer qualsevol tipus d’enregistrament de l’espectacle sense autorització prèvia.
  • Esta prohibida l’entrada al recinte amb qualsevol objecte que l’organització consideri perillós.
  • Un cop començat l’espectacle no es podrà entrar a la sala excepte si l’organització ho aprova.
  • No es permet menjar, beure o fumar ni l’ús de telèfons mòbils  dins de la sala.
     

  Xarxa de Centres Cívics

  Logo del grup
  Ajuntament de Barcelona

  Gestió:
  TASCA Projectes (B59533190) | Carrer Democràcia 5, 2on 1a 08018 Barcelona
  tasca@tasca.cat

  Centre Cívic
  CENTRE CÍVIC PARC SANDARU

  Buenaventura Muñoz, 21
  08018 Barcelona
  933090635
  info@ccparcsandaru.cat

  Logo Miram Cloud