Logo del centre cívic
Novetat!!
PETIT SANDARU presenta: "El silenci d'Hamelín" Farrés Brothers i Cia. (BDC)
Logo de l'activitat PETIT SANDARU presenta:

Dissabte de 18 h a 19 h

27 de febrer de 2021

Espai: Sala Sandaru

Barcelona Districte Cultural

Circuit estable d’espectacles professionals i programa de creació de projectes artístics comunitaris impulsat per l’ICUB.

Més informació a http://lameva.barcelona.cat/districtecultural

Inici de l'espectacle a les 18 h

SINOPSI

Hi ha qui pot sentir, però és incapaç d’escoltar i qui, malgrat que no pot sentir ni les veus, ni la música, ni els sorolls, és capaç d’escoltar la veritat. Perquè hi ha vegades que els desavantatges es converteixen en avantatges i que ser diferents és el que ens permet ser únics. I això és el que li va passar a la Clara, una de les nenes que vivia a Hamelín, l’única que no es va deixar enganyar per la música del flautista, gràcies al fet que era sorda. I la Clara, a qui la sordesa va fer única i va preparar millor davant del problema, va aconseguir salvar el ser germà, Bruno, i la resta d’infants del poble del malvat flautista que, per venjar-se d’un alcalde dolent, va estar a punt de cometre una gran atrocitat. Partint de la premissa que una de les nenes d’Hamelín era sorda, els Farrés Brothers, en un espectacle de titelles, objectes i actors narrat amb llenguatge de signes, donen la volta al conte de tota la vida narrant les peripècies del músic i dels infants des de dos punts de vista: el de qui sent la música i es deixa enganyar per la seva melodia i el de la nena que, privada de l’oïda, és capaç d’erigir-se com l’única que pot escoltar la veritat.

LA CRÍTICA HA ESCRIT

“Tot el muntatge es narra amb la coreografia de les mans i es dobla, amb la paraula. Per això, ha estat necessari que els dos actors coneguin el llenguatge de signes, extrem que evidencia el compromís.” JORDI BORDES, RECOMANA.CAT https://recomana.cat/obres/el-silenci-dhamelin/critica/gran-esforc-dels-farres-brothers-amb-un-resultat-no-prou-excellent

FITXA ARTÍSTICA

Creació: Jordi Palet, Olalla Moreno, Jordi Farrés, Pep Farrés, Íngrid Domingo

Text: Jordi Palet i Puig

Interpretació: Olalla Moreno, Jordi Farrés, Pep Farrés

Direcció: Jordi Palet i Puig

Assesorament en Llengua de Signes Catalana (LSC)

Espectacle en format accessible: - Traducció a la llengua de signes  - Subtitulació en directe - Audiodescripció en directe - Bucle magnètic 

Durada: 55 minuts.

15 MINUTS ABANS DE L'ESPECTACLE S'ALLIBERARAN LES RESERVES QUE NO HAGIN RECOLLIT LA SEVA ENTRADA

 

Preu: Gratuït

Dissabte
27/02/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

COVID-19

 • Per als cursos on fem us de màrfegues o material d'us personal el centre no en podrà cedir , cada usuari/a haurà de portar el seu material de casa.
 • En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equpament) aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.
 •  

  Suplement per al material

  Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe, en cas contrari la inscripció quedarà anul·lada automàticament.

  Tarifes reduïdes

  Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

  CONDICIONS DE RESERVA D’ENTRADES

  • El centre es reserva el dret d’anul·lar l’espectacle si es donen causes, alienes a l’organització, que impedeixen fer l’espectacle.
  • L’organització es reserva el dret a modificar el programa de les activitats i els horaris
  • Esta totalment prohibit fer fotografies amb flaix així com  filmar o fer qualsevol tipus d’enregistrament de l’espectacle sense autorització prèvia.
  • Esta prohibida l’entrada al recinte amb qualsevol objecte que l’organització consideri perillós.
  • Un cop començat l’espectacle no es podrà entrar a la sala excepte si l’organització ho aprova.
  • No es permet menjar, beure o fumar ni l’ús de telèfons mòbils  dins de la sala.
     

  Xarxa de Centres Cívics

  Logo del grup
  Ajuntament de Barcelona

  Gestió:
  TASCA Projectes (B59533190) | Carrer Democràcia 5, 2on 1a 08018 Barcelona
  tasca@tasca.cat

  Centre Cívic
  CENTRE CÍVIC PARC SANDARU

  Buenaventura Muñoz, 21
  08018 Barcelona
  933090635
  info@ccparcsandaru.cat

  Logo Miram Cloud