Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (XERRADES I CONFERÈNCIES)

Novetat!!
XERRADA PEL PÚBLIC: "Retrat: participar d'un procés de creació teatral"
Logo de l'activitat XERRADA PEL PÚBLIC:

Dimarts 16 de març de a les 19 h

Espai: Sala Sandaru

La companyia Aflel Teatre, gràcies a la beca Kinètic que ofereix el Centre Cívic Parc Sandaru, prepararà allà el seu nou espectacle, de títol RETRAT, basat en un estudi sobre la frustració femenina.

Per tal de desenvolupar el projecte, busquem persones interessades en formar part de la primera etapa de creació de la companyia, que col·laboraran amb nosaltres a través d'entrevistes, exercicis de dramatúrgia i petites improvisacions sobre el tema a tractar en unes sessions de treball 2 dies per setmana els mesos d'abril i maig. Per formar part d’aquest grup no és necessari asistir a totes les sessions.

Per a conèixer més sobre el projecte, la companyia i la nostra metodologia, us convidem a assistir a una presentació sobre el tema que es realitzarà el proper 10 de març a les 19h

Ens faria molt contentes que qualsevol persona interessada en el tema a tractar o en el procés intern de creació d'un espectacle teatral s'hi engresqui a participar.

 

Dins del cicle de la dona.

Preu: Gratuït

Novetat!!
Accions al voltant del Dia Mundial del Teatre
Logo de l'activitat Accions al voltant del Dia Mundial del Teatre

Divendres 26 de març de a partir de les 19 h

Espai: Sala Sandaru

XERRADA DE MELCIOR CASALS i MARINA CONGOST a les 19 h

Ens trobarem la víspera del Dia Mundial del Teatre per fer un repàs distès, i només en clau femenina, pel món de les arts escèniques; farem un cop d'ull des dels arquetips de dona lligats a l'imaginari teatral col·lectiu, fins a moltes creadores escèniques de la ciutat de Barcelona i més enllà, que podem conèixer a l'any 2021. 

En Melcior Casals és llicenciat en Interpretació pel Col·legi del Teatre de Barcelona. Ha cursat estudis de filosofia a la UAB. S'ha format amb Carlota Subirós, Rachael Adler, Ben Johnson, Moreno Bernardi i Mercedes Boronat.  

Marina Congost és llicenciada en Interpretació per l'Institut del Teatre de Barcelona. Ha cursat estudis de Comunicació Audiovisual a la UAB i s'ha format també en l'àmbit de l'escriptura i la creació escènica amb Roger Bernat, Carles Adamuz, Sònia Moll o Carla Santángelo. Actualment treballa en projectes personals en l'àmbit de la creació audiovisual i literària enfocats en l'estudi i el tractament de temes de gènere.

MICROTEATRE "Verbs Viscerals" de la Cia. Chill a les 20 h

Cia. Chill són Sara Ruiz, Lucía de la Guía i Mar Pérez-Portabella.

Preu: Gratuït

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

COVID-19

 • Per als cursos on fem us de màrfegues o material d'us personal el centre no en podrà cedir , cada usuari/a haurà de portar el seu material de casa.
 • En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equpament) aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.
 •  

  Suplement per al material

  Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe, en cas contrari la inscripció quedarà anul·lada automàticament.

  Tarifes reduïdes

  Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

  CONDICIONS DE RESERVA D’ENTRADES

  • El centre es reserva el dret d’anul·lar l’espectacle si es donen causes, alienes a l’organització, que impedeixen fer l’espectacle.
  • L’organització es reserva el dret a modificar el programa de les activitats i els horaris
  • Esta totalment prohibit fer fotografies amb flaix així com  filmar o fer qualsevol tipus d’enregistrament de l’espectacle sense autorització prèvia.
  • Esta prohibida l’entrada al recinte amb qualsevol objecte que l’organització consideri perillós.
  • Un cop començat l’espectacle no es podrà entrar a la sala excepte si l’organització ho aprova.
  • No es permet menjar, beure o fumar ni l’ús de telèfons mòbils  dins de la sala.
     

  Xarxa de Centres Cívics

  Logo del grup
  Ajuntament de Barcelona

  Gestió:
  TASCA Projectes (B59533190) | Carrer Democràcia 5, 2on 1a 08018 Barcelona
  tasca@tasca.cat

  Centre Cívic
  CENTRE CÍVIC PARC SANDARU

  Buenaventura Muñoz, 21
  08018 Barcelona
  933090635
  info@ccparcsandaru.cat

  Logo Miram Cloud