Logo del centre cívic

Tallers Culturals (The Mamas & The Papas)

Ioga per a mares i nadons
Logo de l'activitat Ioga per a mares i nadons

Dijous de 12.15h a 13.15h

Espai: Sala Polivalent Petita

Professor/a: Baby, ogui

Després de la quarantena, és ideal practicar ioga, per a la recuperació del cos després del part. La mare està en un moment de dedicació gairebé exclusiva al seu nadó. El taller de Ioga per Mares i Nadons (obert també a pares), serà un espai per conrear una nova relació en l'estoreta. La classe es dividirà en moment mare: començant amb exercicis de respiració (pranayama), exercicis abdominals i del sòl pèlvic, hipopressius, per enfortir els braços, cames i músculs de l'esquena, etc. D'altra banda, el moment Nadó: massatge Shantala, dansa i cant de mantres, per acabar amb una relaxació entre tots. /de 3 a 11 mesos/ MÉS INFO A: Babyogui

Preu: 42,00 € (IVA inclòs)

MAMIfit Mares i Nadons
Logo de l'activitat MAMIfit Mares i Nadons

Dimarts de 18.30h a 19.30h

Espai: Sala polivalent gran

Professor/a: Mami, Fit

Quan una dona dóna a llum, la seva criatura es converteix en la prioritat, com és normal, però la mare passa a un segon terme perquè tot el seu temps el dedica al nadó. S’han acabat els moments de llegir un llibre amb tranquil·litat, tenir converses sense interrupcions, anar al cine o al teatre tant com ens agradaria. Al taller de MAMIfit, però, no cal separar-se del nadó per posar-se en forma després del part i les mares podem compartir experiències amb altres mares. Pots venir amb el teu fill o filla des de les 6 setmanes fins als 3 anys. MÉS INFO A: Mamifit

Preu: 42,00 € (IVA inclòs)

Musica x petits
Logo de l'activitat Musica x petits

Dimarts de 17.15h a 18.15h

Espai: Sala polivalent gran

Professor/a: Balil, Laura

La sensibilitat musical es pot estimular des de la més tendra infantesa donant als nens i a les nenes la possibilitat d'anar desenvolupant habilitats a l'hora que es reforça la seva auto-estima a mida que van aprenent noves cançons que continuaran cantant a casa. En aquests tallers per a infants en una edat on es comença a prendre consciència de ser part d'un grup, es pretén per mitjà de la música i jocs no competitius, desenvolupar eines per introduir la col·laboració com a mecanisme per gaudir junts. Per nens i nenes d'1 a 3 anys.

Preu: 42,00 € (IVA inclòs)

Psicomotricitat
Logo de l'activitat Psicomotricitat

Dijous de 17.30h a 18.30h

Espai: Sala Polivalent Petita

Professor/a: Cura, Núria

Aquest taller de psicomotricitat en família es proposa com un espai motriu de relació entre l'infant i el familiar que l'acompanya en cadascuna de les sessions. Es tracta d'un espai preparat amb uns materials específics per acollir les diverses necessitats dels petits i petites: de moviment i exploració del que són capaços de fer i del que no, de recolliment, de joc, d'imitació, de vincle amb l'adult, de relació amb altres infants, etc. La presència d'un familiar o adult de referència proporciona a l'infant la seguretat i tranquil•litat necessàries per desplegar-se, no només motriument, sinó també relacionalment. Us convidem, famílies, a que sigui un espai de trobada amb el vostre fill o filla, d'exploració del vincle, d'observació del seu moviment, de mirades, de complicitat, de joc explosiu, de pessigolles, de carícies, de petons, de persecucions, de somriures i rialles. I molt més. (Activitat per a infants d'1 a 3 anys acompanyats d'un adult)

Preu: 42,00 € (IVA inclòs)

    Anterior    1  2  Següent    

INSCRIPCIONS AJORNADES

COM A MESURA DE PREVENCIÓ PER LA CRISI SANITÀRIA COVID-19 LES INSCRIPCIONS ALS CURSOS I TALLERS DEL SEGON TRIMESTRE (ABRIL JUNY) HAN QUEDAT AJORNADES FINS A NOU AVÍS. ANIREM INFORMANT A LES XARXES I ELS NOSTRES CANALS DE COMUNICACIÓ HABITUALS DE LES NOVETATS QUE VAGIN SUCCEïNT.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe, en cas contrari la inscripció quedarà anul·lada automàticament.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

   

CONDICIONS DE RESERVA D’ENTRADES

   
  • El centre es reserva el dret d’anul·lar l’espectacle si es donen causes, alienes a l’organització, que impedeixen fer l’espectacle.
  • L’organització es reserva el dret a modificar el programa de les activitats i els horaris
  • Esta totalment prohibit fer fotografies amb flaix així com  filmar o fer qualsevol tipus d’enregistrament de l’espectacle sense autorització prèvia.
  • Esta prohibida l’entrada al recinte amb qualsevol objecte que l’organització consideri perillós.
  • Un cop començat l’espectacle no es podrà entrar a la sala excepte si l’organització ho aprova.
  • No es permet menjar, beure o fumar ni l’ús de telèfons mòbils  dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió:
TASCA Projectes (B59533190) | Carrer Democràcia 5, 2on 1a 08018 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC PARC SANDARU

Buenaventura Muñoz, 21
08018 Barcelona
933090635
info@ccparcsandaru.cat

Logo Miram Cloud