Tallers Culturals (The Mamas & The Papas)

MAMIfit Mares i Nadons

Dimarts de 18.30h a 19.30h

Del 15 de Gener de 2019 al 12 de Març de 2019

Espai: Sala polivalent gran

Professor/a: Mami, Fit

Quan una dona dóna a llum, la seva criatura es converteix en la prioritat, com és normal, però la mare passa a un segon terme perquè tot el seu temps el dedica al nadó. S’han acabat els moments de llegir un llibre amb tranquil·litat, tenir converses sense interrupcions, anar al cine o al teatre tant com ens agradaria. Al taller de MAMIfit, però, no cal separar-se del nadó per posar-se en forma després del part i les mares podem compartir experiències amb altres mares. Pots venir amb el teu fill o filla des de les 6 setmanes fins als 3 anys

Preu: 42,00 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Període online tancat informa't si queden places trucant al 933090635 o venint al taulell del Sandaru

Musica x petits

Dimarts de 17.15h a 18.15h

Del 15 de Gener de 2019 al 12 de Març de 2019

Espai: Sala polivalent gran

Professor/a: Coop. , A Granel

La sensibilitat musical es pot estimular des de la més tendra infantesa donant als nens i a les nenes la possibilitat d'anar desenvolupant habilitats a l'hora que es reforça la seva auto-estima a mida que van aprenent noves cançons que continuaran cantant a casa. En aquests tallers per a infants en una edat on es comença a prendre consciència de ser part d'un grup, es pretén per mitjà de la música i jocs no competitius, desenvolupar eines per introduir la col·laboració com a mecanisme per gaudir junts. Per nens i nenes d'1 a 3 anys.

Preu: 42,00 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Període online tancat informa't si queden places trucant al 933090635 o venint al taulell del Sandaru

Psicomotricitat

Dijous de 17.30h a 18.30h

Del 17 de Gener de 2019 al 14 de Març de 2019

Espai: Sala Polivalent Petita

Professor/a: de Simone, Valentina

Aquest taller de psicomotricitat en família es proposa com un espai motriu de relació entre l'infant i el familiar que l'acompanya en cadascuna de les sessions. Es tracta d'un espai preparat amb uns materials específics per acollir les diverses necessitats dels petits i petites: de moviment i exploració del que són capaços de fer i del que no, de recolliment, de joc, d'imitació, de vincle amb l'adult, de relació amb altres infants, etc. La presència d'un familiar o adult de referència proporciona a l'infant la seguretat i tranquil•litat necessàries per desplegar-se, no només motriument, sinó també relacionalment. Us convidem, famílies, a que sigui un espai de trobada amb el vostre fill o filla, d'exploració del vincle, d'observació del seu moviment, de mirades, de complicitat, de joc explosiu, de pessigolles, de carícies, de petons, de persecucions, de somriures i rialles. I molt més. (Activitat per a infants d'1 a 3 anys acompanyats d'un adult)

Preu: 42,00 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Període online tancat informa't si queden places trucant al 933090635 o venint al taulell del Sandaru
    Anterior    1  2  Següent    

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe, en cas contrari la inscripció quedarà anul·lada automàticament.

Tarifes reduïdes i cursos gratuïts

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre, per inscriure't a un curs gratuït has de venir al taulell del centre cívic.

   

CONDICIONS DE RESERVA D’ENTRADES

   
  • El centre es reserva el dret d’anul·lar l’espectacle si es donen causes, alienes a l’organització, que impedeixen fer l’espectacle.
  • L’organització es reserva el dret a modificar el programa de les activitats i els horaris
  • Esta totalment prohibit fer fotografies amb flaix així com  filmar o fer qualsevol tipus d’enregistrament de l’espectacle sense autorització prèvia.
  • Esta prohibida l’entrada al recinte amb qualsevol objecte que l’organització consideri perillós.
  • Un cop començat l’espectacle no es podrà entrar a la sala excepte si l’organització ho aprova.
  • No es permet menjar, beure o fumar ni l’ús de telèfons mòbils  dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió:
TASCA Projectes (B59533190) | Carrer Democràcia 5, 2on 1a 08018 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC PARC-SANDARU

Buenaventura Muñoz, 21
08018 Barcelona
933090635
info@ccparcsandaru.cat