Logo del centre cívic
Novetat!!
PETIT SANDARU presenta: "Little Red Rocks" de la Cia. Jumping ducks
Logo de l'activitat PETIT SANDARU presenta:

Diumenge de 11.45h a 13h

3 de març de 2019

Espai: Sala Sandaru

15 MINUTS ABANS DE L'ESPECTACLE S'ALLIBERARAN LES RESERVES QUE NO HAGIN RECOLLIT LA SEVA ENTRADA.

La nostra Caputxeta és una noia viva i perspicaç que viatja a veure la seva àvia, antiga estrella del Music Hall que es troba en perill de perdre la casa. En el seu viatge l’acompanya la seva “Llibreta del millor de les persones” i es trobarà amb diferents personatges: l’avariciós Llop i una perfumista russa que l’ajudarà. Acompanyeu-nos en aquesta versió actualitzada de La Caputxeta, on parlem de la riquesa de les persones més enllà de la seva butxaca, de la valentia davant de la por, del respecte i apreci per la gent gran i de la relació amb els nouvinguts i persones d’origen diferent.

FITXA ARTÍSTICA Companyia: Jumping Ducks Guió: Marc i Núria Sambola Direcció artístic: Marc Sambola Música i Direcció Musical: Marc Sambola Direcció General i Producció: Núria Sambola Escenografia & Atrezzo: Raquel Ibort Vestuari: Claudia Fascio So i llums: Carles Roca Intèrprets: Adrià Ardila, Delfina Lanzani i Maria Fontana  

Preu: Gratuït

Diumenge
03/03/2019

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

COVID-19

Per als cursos on fem us de màrfegues o material d'us personal el centre no en podrà cedir , cada usuari/a haurà de portar el seu material de casa.
 

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe, en cas contrari la inscripció quedarà anul·lada automàticament.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

CONDICIONS DE RESERVA D’ENTRADES

  • El centre es reserva el dret d’anul·lar l’espectacle si es donen causes, alienes a l’organització, que impedeixen fer l’espectacle.
  • L’organització es reserva el dret a modificar el programa de les activitats i els horaris
  • Esta totalment prohibit fer fotografies amb flaix així com  filmar o fer qualsevol tipus d’enregistrament de l’espectacle sense autorització prèvia.
  • Esta prohibida l’entrada al recinte amb qualsevol objecte que l’organització consideri perillós.
  • Un cop començat l’espectacle no es podrà entrar a la sala excepte si l’organització ho aprova.
  • No es permet menjar, beure o fumar ni l’ús de telèfons mòbils  dins de la sala.
   

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió:
TASCA Projectes (B59533190) | Carrer Democràcia 5, 2on 1a 08018 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC PARC SANDARU

Buenaventura Muñoz, 21
08018 Barcelona
933090635
info@ccparcsandaru.cat

Logo Miram Cloud