Logo del centre cívic
Novetat!!
ESCÈNIC presenta: "42.195" dirigida per Lali Álvarez DIUMENGE
Logo de l'activitat ESCÈNIC presenta:

Diumenge 14 de març de 18 h a 19 h

14 de març de 2021

Espai: Sala Sandaru

SINOPSI: Quan la porta del teatre es tanca és com quan sona el tret de sortida d'una cursa. 12 d'octubre de 2019, estem a the Prater, el pulmó verd de Viena, el maratonista de Kènia Eliud Kipchoge està a punt de batre un rècord que semblava impossible: córrer la distància de la Marató en menys de 2 hores. Un repte patrocinat per Nike i la petroquímica Ineos. Perquè les empreses dediquen quantitats tant grans de diners a promocionar l'esport? Perquè correm? Què és l'èxit? Què s'amaga darrere d'aquesta carrera? Seriem capaços de fer una Marató? I a tu... què et fa vibrar? FITXA ARTÍSTICA: Creació col·lectiva i intèrprets: Katia Coser Gerard de Diego Marc Giraldes Andrea Grau Jaume Minguell Nina Pomodoro Selene Quiquero Gemma Ribalta Jan Zawisza Direcció: Lali Álvarez Una producció d'Eòlia i+D. Mostra d'Intèrprets Emergents 2021

Preu: Gratuït

Diumenge
14/03/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

COVID-19

 • Per als cursos on fem us de màrfegues o material d'us personal el centre no en podrà cedir , cada usuari/a haurà de portar el seu material de casa.
 • En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equpament) aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.
 •  

  Suplement per al material

  Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe, en cas contrari la inscripció quedarà anul·lada automàticament.

  Tarifes reduïdes

  Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

  CONDICIONS DE RESERVA D’ENTRADES

  • El centre es reserva el dret d’anul·lar l’espectacle si es donen causes, alienes a l’organització, que impedeixen fer l’espectacle.
  • L’organització es reserva el dret a modificar el programa de les activitats i els horaris
  • Esta totalment prohibit fer fotografies amb flaix així com  filmar o fer qualsevol tipus d’enregistrament de l’espectacle sense autorització prèvia.
  • Esta prohibida l’entrada al recinte amb qualsevol objecte que l’organització consideri perillós.
  • Un cop començat l’espectacle no es podrà entrar a la sala excepte si l’organització ho aprova.
  • No es permet menjar, beure o fumar ni l’ús de telèfons mòbils  dins de la sala.
     

  Xarxa de Centres Cívics

  Logo del grup
  Ajuntament de Barcelona

  Gestió:
  TASCA Projectes (B59533190) | Carrer Democràcia 5, 2on 1a 08018 Barcelona
  tasca@tasca.cat

  Centre Cívic
  CENTRE CÍVIC PARC SANDARU

  Buenaventura Muñoz, 21
  08018 Barcelona
  933090635
  info@ccparcsandaru.cat

  Logo Miram Cloud