Espectacles i Conferències (BCN Districte Cultural MÚSICA)

Novetat!!

CONCERT DE CARNAVAL Presenta: GNAWIND

Dissabte de 20h a 21.30h

2 de Març de 2019

Espai: Sala Sandaru

 

15 MINUTS ABANS DE L'ESPECTACLE S'ALLIBERARAN LES RESERVES QUE NO HAGIN RECOLLIT LA SEVA ENTRADA.

Barcelona Districte Cultural

Circuit estable d’espectacles professionals i programa de creació de projectes artístics comunitaris impulsat per l’ICUB.

Més informació a http://lameva.barcelona.cat/districtecultural

Tradició i fusió.

Una proclamació a la llibertat que ha viatjat al llarg 700 anys. Amanida amb els ritmes que ha anat trobant en les diferents etapes del seu camí, la música gnaoua ens transportarà pel triangle format entre Àfrica, Orient i Occident. L'ensamble va una mica més enllà del llindar del tradicional i proposa una fusió folklòrica-contemporània que conserva amb delicadesa els trets i la puresa de l'essència gnaoua.

Una música que ens interpel·larà a tots i ens farà viatjar a l'espai i en el temps. Així són els temes de Gnawind, la banda amb què Walid Mountassir recupera els cants dels esclaus arribats de l'Àfrica occidental a les terres del Marroc, d'Algèria i Tunísia, i que ell, juntament amb la resta de l'ensemble, ha fet evolucionar a partir del seu bagatge personal com a cantautor. MÚSICA GNAWA Quan ens parlen d'esclaus, pensem en els que van arribar a terres americanes des de l'Àfrica negra. Però dins del continent africà també es practicava l'esclavitud. Els àrabs i els berbers d'Àfrica del nord també van esclavitzar habitants de diferents regions de l'Àfrica occidental (el Senegal, Mali...). A aquests esclaus que van arribar a Algèria i el Marroc durant un llarg període de temps, se'ls coneix com els gnawa (gnaoua, etc.), nom amb el qual també es designa la seva música, que té el guembri el cant i les krakebs com a instruments principals. Han estat molts els músics occidentals que han buscat inspiració en aquesta música, que moltes vegades s'associa a la pràctica de rituals per arribar a entrar en un estat de comunió amb els esperits; entre ells destaquen Jimmy Hendrix i Carlos Santana.

Fitxa

Veu principal: Walid Mountassir.

Piano i cors: Nora Morales.

Bateria i cors: Amine Lahmar.

Percussió: Josafath Larios.

Vents: Pierre Cabarat.

Guitarra i cors: Marc Clemente.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Podreu reservar les entrades on-line a partir del 25/02/2019

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe, en cas contrari la inscripció quedarà anul·lada automàticament.

Tarifes reduïdes i cursos gratuïts

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre, per inscriure't a un curs gratuït has de venir al taulell del centre cívic.

   

CONDICIONS DE RESERVA D’ENTRADES

   
  • El centre es reserva el dret d’anul·lar l’espectacle si es donen causes, alienes a l’organització, que impedeixen fer l’espectacle.
  • L’organització es reserva el dret a modificar el programa de les activitats i els horaris
  • Esta totalment prohibit fer fotografies amb flaix així com  filmar o fer qualsevol tipus d’enregistrament de l’espectacle sense autorització prèvia.
  • Esta prohibida l’entrada al recinte amb qualsevol objecte que l’organització consideri perillós.
  • Un cop començat l’espectacle no es podrà entrar a la sala excepte si l’organització ho aprova.
  • No es permet menjar, beure o fumar ni l’ús de telèfons mòbils  dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió:
TASCA Projectes (B59533190) | Carrer Democràcia 5, 2on 1a 08018 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC PARC-SANDARU

Buenaventura Muñoz, 21
08018 Barcelona
933090635
info@ccparcsandaru.cat