Logo del centre cívic
Novetat!!
PETIT SANDARU presenta: "BAOBAB" de la Cia. La Pera Llimonera (BDC)
Logo de l'activitat PETIT SANDARU presenta:

Dissabte de 18h a 19h

1 de febrer de 2020

Espai: Sala Sandaru

Barcelona Districte Cultural

Circuit estable d’espectacles professionals i programa de creació de projectes artístics comunitaris impulsat per l’ICUB.

Més informació a http://lameva.barcelona.cat/districtecultural

Inici de l'espectacle a les 18 h

SINOPSI

Si et quedes sense arbre, has de buscar un bosc nou on poder refugiar-te. On amagar-te i trobar aixopluc. Si et quedes sense arbre, no tens més remei que llançar-te al camí i caminar fins que no puguis més, fins que algú et doni la mà i et convidi a compartir el seu arbre, tant si és gran com petit, frondós o esquàlid, ric o pobre... Si et quedes sense arbre, has de caminar, vagar, penar, fins que algú és prou generós per voler compartir el seu. Em dones permís per entrar? A l’escenari, els qui es queden sense arbre són un bolet i un esquirol. I els qui expliquen la seva història, dos manters que van haver de marxar de casa, que van haver de viatjar i penar i afrontar perills fins a trobar un aixopluc. I el seu refugi és als nostres carrers, venent bosses i sabates. Així que, armats amb les seves mercaderies, amb les eines dels pallassos (un august i un carablanca), ens parlaran de guerres i de fam, de mars embravits i barquetes tremoloses, de camins llargs, de refugis petits, de la necessitat de trobar, entre tantes penúries, un amic que els vulgui entendre, acompanyar, ajudar... La Pera Llimonera ha apostat per explicar-nos la història d’algú que ens explica una història, per fer teatre dins el teatre, en un espectacle on dos pallassos juguen com només els nens i els pallassos saben jugar: copiant el món que els envolta per capgirar-lo i fer-lo un xic millor.

PREMI MILLOR ESPECTACLE La Mostra Igualada 2019 PREMI Xarxa Alcover 2019

WEB AUTOR

La Pera Llimonera va néixer ja fa més de 25 anys, el 1993, quan van presentar a la Fira de Teatre de Tàrrega Rucs, la maledicció del bruixot, un conte de princeses convertides en granotes i prínceps que les alliberaran de l’encanteri. Des de llavors, els dos pallassos han explicat un bon grapat d’històries, moltes dirigides per Toni Albà: Llorenç de l’àvia i la catifa voladora, Grim, Grim o La Blancallops i els set porquets, Tortuga, L’illa d’en Tresot o Quo no Vadis. És també Toni Albà qui ha dirigit Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol, que ha aconseguit el premi al Millor Espectacle i el premi Xarxa Alcover en el marc de la Mostra d’Igualada 2019, certamen en el qual es va estrenar.

FITXA ARTÍSTICA

Intèrprets: Sergi Casanovas i Pere Romagosa

Direcció: Toni Albà

Escenografia i Vestuari: Alfred Casas

Música: Tonio Santoyo

Veu en off: Clara Segura

Tècnic: Roger Ferraz

Autors: Sergi Casanovas, Toni Albà i Pere Romagosa

Durada: 55 minuts.

15 MINUTS ABANS DE L'ESPECTACLE S'ALLIBERARAN LES RESERVES QUE NO HAGIN RECOLLIT LA SEVA ENTRADA

Preu: Gratuït

Dissabte
01/02/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

  COVID-19 Per als cursos on fem us de màrfegues o material d'us personal el centre no en podrà cedir , cada usuari/a haurà de portar el seu material de casa.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe, en cas contrari la inscripció quedarà anul·lada automàticament.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

   

CONDICIONS DE RESERVA D’ENTRADES

   
  • El centre es reserva el dret d’anul·lar l’espectacle si es donen causes, alienes a l’organització, que impedeixen fer l’espectacle.
  • L’organització es reserva el dret a modificar el programa de les activitats i els horaris
  • Esta totalment prohibit fer fotografies amb flaix així com  filmar o fer qualsevol tipus d’enregistrament de l’espectacle sense autorització prèvia.
  • Esta prohibida l’entrada al recinte amb qualsevol objecte que l’organització consideri perillós.
  • Un cop començat l’espectacle no es podrà entrar a la sala excepte si l’organització ho aprova.
  • No es permet menjar, beure o fumar ni l’ús de telèfons mòbils  dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió:
TASCA Projectes (B59533190) | Carrer Democràcia 5, 2on 1a 08018 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC PARC SANDARU

Buenaventura Muñoz, 21
08018 Barcelona
933090635
info@ccparcsandaru.cat

Logo Miram Cloud